Блог SOFTICO: Інновації та Рішення в 3D Проєктуванні

Що нового в 3DEXPERIENCE DraftSight

Оновлення 3DEXPERIENCE DraftSight, версія R2024x FD03, містить кілька зручних вдосконалень функції закладок. Тепер доступ до закладок став швидшим, а їх використання стало простішим та зручнішим.

Ви можете зберігати кілька файлів у закладках для кращої організації своєї роботи.

Крім того, тепер можливо додавати файли до вже існуючих закладок за допомогою функції пакетного збереження на платформі 3DEXPERIENCE, що значно полегшує організацію файлів та їх пошук у майбутньому.

Доступ до закладок став значно швидшим завдяки новій опції в діалозі «Відкрити».

Тепер ви можете легко знаходити та відкривати файли, збережені в закладках, безпосередньо через меню Open Dialog. Раніше для цього було потрібно заходити на платформу і шукати файли вручну, а тепер все доступно всього в кілька кліків.

Це покращення доступне у версіях 3DEXPERIENCE DraftSight Professional, Premium, Mechanical та Collaborative Designer for DraftSight.

SOLIDWORKS пропонує кілька зручних варіантів встановлення: 3DEXPERIENCE DraftSight та Collaborative Designer для DraftSight. Обидва рішення інтегруються з платформою 3DEXPERIENCE, дозволяючи запускати DraftSight, 2D CAD-додаток, на вашому комп’ютері з доступом до інструментів для спільної роботи та керування даними в реальному часі.

Джерело: SOLIDWORKS

SOFTICO - мастер дистриб'ютор рішень SOLIDWORKS в Україні

Start typing to see products you are looking for.