Блог SOFTICO: Інновації та Рішення в 3D Проєктуванні

BMW та Dassault Systemes оголосили про новий проєкт довгострокового співробітництва

  • Стратегічне партнерство дозволить розробити інженерну платформу BMW Group на базі 3DEXPERIENCE від Dassault Systèmes.
  • 17 000 користувачів у всьому світі працюватимуть над віртуальним двійником автомобіля, який може бути налаштований для різних варіантів кожної моделі за допомогою узгоджених даних у режимі реального часу.
  • Партнерство стане важливим кроком в історії співпраці двох компаній, яке протягом десятиліть впливало на інновації в автомобільній промисловості.

Dassault Systèmes (Euronext Paris: FR0014003TT8, DSY.PA) та BMW Group розпочали довгострокове стратегічне партнерство з метою розробки нової інженерної платформи BMW Group, на базі 3DEXPERIENCE від Dassault Systèmes. Понад 17 000 співробітників провідної автомобільної компанії, що працюють у різних інженерних галузях, використовуватимуть платформу 3DEXPERIENCE для прискорення процесу розробки всіх моделей автомобілів, починаючи з концепції та закінчуючи виробництвом.

В індустрії, де швидке впровадження передових мобільних рішень має конкурентне значення, співпраця Dassault Systèmes та BMW Group наголошує на ключовій ролі платформи 3DEXPERIENCE у прискоренні випуску продукції компаніями. Віртуальний двійник платформи спрощує спільну роботу в масштабах всього підприємства та забезпечує засновані на даних підходи до управління експоненційною складністю, з якою автовиробники стикаються при розробці підключених та автономних транспортних засобів.

«Ми оптимізуємо наш інженерний процес лише в тому випадку, якщо мислитимемо цифровим чином, працюватимемо взаємопов’язано і покладатимемося на інтегровані дані. Платформа 3DEXPERIENCE допоможе BMW Group покращити якість процесів», – сказав Жюльєн Хоенштайн, віце-президент з процесів, цифровізації та ідей управління у відділі досліджень та розробок BMW Group.

Завдяки платформі 3DEXPERIENCE інженери BMW Group будуть працювати над віртуальним двійником автомобіля для всіх моделей з реальними даними в реальному часі. Команди зможуть прискорити виробництво за допомогою повторного використання компонентів та керування варіативністю автомобілів. BMW Group може легко інтегрувати дані з існуючих ІТ-рішень та розширити свою інженерну платформу на інші області, включаючи моделювання та симуляцію.

Стратегічне партнерство між Dassault Systèmes та BMW Group є новим етапом їхньої довгострокової співпраці. Обидві компанії спільно використовували свої знання та досвід для просування технологічних інновацій у галузях, таких як планування та управління виробничими процесами, розробка деталей та підвищення ефективності виробництва.

“BMW Group і Dassault Systèmes – це технологічно орієнтовані компанії, які вступають у нову еру спільних інновацій для створення кращих у своєму класі продуктів”, – зазначає Лоранс Монтанарі, віце-президент Dassault Systèmes у сфері транспортної індустрії та мобільності. “За допомогою платформи 3DEXPERIENCE BMW Group зможе по-новому підійти до процесу інженерних розробок, щоб надати своїм клієнтам найбільш персоналізовані та надійні рішення”.

Джерело: SOLIDWORKS

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.

SOFTICO - мастер дистриб'ютор рішень SOLIDWORKS в Україні

Start typing to see products you are looking for.